Bankfordele

Der er mange forskellige udgifter, som er i vores private finanser. I dit budget er der for eksempel tandlæge. Og der er en række steder, hvor man kan spare nogle monetos. Her er vigtige og gode finter, som du kan læse gratis.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for dig til at blive styrtende rig på, er gennem en pensionsordning. Det sagde en fag mand nøgternt. For dig er det gennemsnitligt den mest plausible metode at blive millionærer på. Så vi bør overveje, at sætte dig mere ind i pension, med de værdifulde muligheder, der ligger i din kapitalpension.

Forsikringsdækninger er det vi bestiller i håbet om, aldrig at få brug for forsikringerne. Du skal gennemtænke dine kritisk behov og ikke blot gøre som alle andre. Der er nok forsikringer, du ikke har brug for og som du godt kan være foruden. Det er en kalkuleret risiko, du må tage. Bagefter du har fravalgt, så handler det om at barbere dine forsikringsdækninger ned på et lavt niveau. Skal din påhængsvognforsikring udelukkende forsikre f.eks. 90.000 kr. eller/og kan du acceptere en selv risiko på 19.000 dkk, hvis dit hus brænder ned helt?

Banker er ligeledes et sted, hvor der kan være nemme penge at bespare. Uligheden mellem de mest kostbare og de mest lavprisede banker er spektakulær. Vi snakker om, op til 2.800 dkk per md. for en normal kerne familie plus real kredit. Lån til køb af rækkehus er det største enkelte køb, som man har. Kassekredit er i det hele taget noget man bør være fokuseret på, hvis du vil optimere din privatøkonomi. Et er renteomkostninger, men også handelskursen er meget vigtig. Lånkonvertering er det, der kan forskønne din private finanser. En anden vigtig parameter er forsinkelse af lån. Lån kan forbindes med med fremskydning af tid. Hvis du kan vente med lån f.eks. 14 måneder med at låne pengene og i stedet for spare tilsvarende op i perioden, så får du både nedbragt lånstørrelsen, men også rente udgifterne.

Er du med hos et fagforbund, så har du mulighed for at få en smule medlemsfordele. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er for resten en del penge at spare på en billigere fagforening. Nogle lønmodtagere har automatisk valg af fagforening gennem overenskomsten. Men man kan jo altid vælge kun at have en a kasse. Fagforeninger kan støtte dig med både almindelige forsikringer og sundhedsforsikringer – så gennemtænk om det er klogt at spare de penge, hvis du oplever symtopmer som fx smerter.

Dagligvarer er den del i din privatøkonomi, som konstituerer den absolut største part. Nogle kan leve for et meget lille rådighedsbeløb, hver måned, så er der andremennesker, der spenderer store beløb på fx eksklusiv restaurantmad. En ting er når man køber din mad ude på enten cafeteria eller drive-in – men den rigtig store pengesynd er den mad du køber og steger derhjemme. I dette tilfælde er der det traditionelle dagligvareindkøb i supermarkeder, som man tager med hjem. Beklageligvis er vi offer for spontankøb, der har den konsekvens at indkøbssedlen bliver meget lang. Et trick er, at du køber dine dagligvarer online, på de effektive virtuelle supermarkeder. Der kan man handle de normale indkøb, men desuden også de gode innovative tilbud på måltidskasser.

Du skal altså udregne dine kontoudtog, så du sparer på alle nicher af din budget. Derved kan du ende med at få et langt større slutbeløb til de skægge dele af dit liv. Jeg er glad fordi du så artiklen.