Den sorte sky

Der er en række forskellige udgifter, der eksisterer i ens privatøkonomi. I dit udgiftsbudget er der fx. lommepenge. Men der er en del poster, hvor man kan spare nogle gryn. Her er de bedste gode tricks, som du kan læse uden det koster noget.

Den nemmeste metode for danskerne at blive milliardær på, er kva en privat pension. Det fremførte en vis dame for noget tid siden. For den jævne dansker er det gennemsnitligt den mest realistiske metode at blive velhavende på. Så man bør tænke over, at sætte dig mere ind i private pension, med de gode alternativer, der ligger i din private pension.

Forsikringer er det vi indkøber i håbet om, aldrig at få brug for forsikringerne. Du bør strikt spekulere på dine reelle behov og ikke gøre som alle andre. Der er nok forsikringer, du overhovedet ikke har brug for og som du godt kan være foruden. Det er en risiko, du må tage. Bagefter du har fravalgt, så handler det om at skalere dine forsikringer ned på et mindsteniveau. Skal din brandforsikring udelukkende dække f.eks. 150.000 kr. eller kan du nøjes med en selvbetaling på 10.000 kr., hvis din egendom brænder ned ?

Sparekasser er ligeledes et sted, hvor der ofte er store penge at spare. Afvigelsen mellem de mest kostbare og de billigste banker er uovertruffen. Vi taler om, op mod 3.500 dkk om måneden for en gennemsnitlig dansk familie + huslån. Lån til køb af villa er det største enkelte køb, som man har. Mange lån er stor stil det vigtigste man bør være fokuseret på, når du skal tune din privat økonomi. Et er renter, men også kursen er betydelig. Lånomlægning er det, som kan accelerere din private finanser. En anden vigtig størrelse er forsinkelse af lån. Lån kan associeres med accelleration af tid. Hvis man kan udskyde f.eks. 15 mdr. med at låne pengene og i stedet for spare op i denne periode, så har du både nedbragt lånstørrelsen, men også renteudgifterne.

Har du medlemskab hos den rigtige fagforening, så får du ret til en del medlemsfordele. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er en del at spare på en lavpris fagforening. Nogle folk har forceret valg af fagforening via fagaftale. Men du kan vælge blot at have en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan bistå dig med både almindelige forsikringer og sundhedsdækning – så overvej om det er det værd at melde dig ud, hvis du lider af for eksempel stress.

Husholdningen er det sted i din privat økonomi, der udgør den klart største part. Visse folk kan leve for et lille budget, hver md, så er der andre personer, der bruger store summer på eksklusiv take-away. Et er når man køber din mad ude på enten sandwichbar eller take out – men den rigtig store problematik er det mad du køber og gør klar i hjemmet. Her findes der det normale madkøb i supermarkedet, som man slæber hjem. Uheldigvis er vi offer for ekstrakøb, der betyder at bonen vokser. Et råd er, at du køber dine dagligvarer på internettet, via de effektive webbaserede supermarkeder. Her kan du shoppe normale indkøb, men yderligere også de gode fristende tilbud på måltidskasser.

Du skal altså beregne dine forbrug, så du minimerer indenfor alle steder af din budget. Så kan du slutte med at råde over et langt større pengebeløb til de dejlige elementer af livet. Jeg er glad fordi du læste min blog.