Gode forsikringsselskaber

Der er en række forskellige udgifter, der eksisterer i dannernes privat økonomi. I ens driftsbudget er der fx rejser. Men der er en del steder, hvor du kan spare . Her er vigtige og gode finter, som du kan tilgå uden det koster noget.

Den sikreste måde for os til at blive mange millionær på, er igennem en kapitalpension. Det sagde en lærd vismand for noget tid siden. For mange er det statistisk set den mest sandsynlige metode at blive stenrig på. Så man bør spekulere på, at sætte dig mere ind i pensionsopsparing, med de gode alternativer, der er i din alderspension.

Forsikringsdækninger er det man erhverver sig i håbet om, aldrig nogensinde at få dem benyttet. Du bør overveje dine kritisk behov og ikke bare gøre som alle andre. Der er forsikringsdækninger, du nok ikke har brug for eller som du kan undvære. Det er en risiko, du må tage. Efter du har valgt, så gælder det om at flytte dine forsikringer ned til et nødvendighedsniveau. Skal din brandforsikring udelukkende forsikre feks. 100.000 dkk og/eller kan du leve med en selv-risiko på 13.000 kr., hvis lejlighed brænder ned helt?

Pengeinstitutter er ligeledes et sted, hvor der vil være store penge at hente. Afvigelsen mellem de dyreste og de aller billigste pengeinstitutter er mega stor. Vi hører om, op mod 2.900 kr. pr. måned for en normal kerne familie og huslån. Lån til køb af rækkehus er det største køb, som man har i sit liv. Mange lån er aller højeste grad den ting man bør være fokuseret på, hvis du vil udvikle din privat økonomi. Et er morrenter, men også kursen er kritisk. Lånkonvertering er det, som kan forbedre din private økonomi. En vigtigere størrelse er afventning af lån. Lån kan paralleliseres med forskydning af tid. Hvis man kan vente fx 13 mdr. med at låne pengene og i stedet spare tilsvarende op i denne periode, så får du nedbragt din gæld, men også rente udgifterne.

Er du med hos en fagforening, så får du ret til en stribe medlemsfordele. Du kan også gennemtænke at melde dig ud. Der er for resten nemme penge at spare på en billigere fagforening. Nogle folk har forceret fagforeningsvalg igennem arbejdsgiveren. Men man kan selvfølgelig vælge kun at have en a-kasse. Fagforeninger kan supportere dig med forsikring og sundhedsdækning – så gennemtænk om det er dumt at spare pengene, hvis du oplever symtopmer som for eksempel smerter.

Mad er det område i din privat økonomi, der konstituerer den aller største andel. Nogle mennesker kan overleve for et småt budget, hver måned, så er der andremennesker, der køber for store summer på feks. eksklusiv fastfood. En ting er når du køber din mad ude i byen på enten cafeteria eller fastfood-levering – men den helt store pengesynd er det mad du køber og laver der hjemme. På dette område er der det normale indkøb i supermarkedet, som man bærer hjem. Beklageligvis er vi eftergivende for impulsindkøb, som resulterer i at indkøbssedlen stiger. Et godt råd er, at du køber dine dagligvarer online, på de anderledes netbaserede supermarkeder. Her kan man enten shoppe de daglige madindkøb, men yderligere også de gode innovative tilbud på madkasser.

Du skal gennemse dine forbrug, så du minimerer indenfor alle steder af din husøkonomi. Så kan du ende med at være i besiddelse af et meget højere pengebeløb til de lækre elementer i dit liv. Tak fordi du læste denne artikel.